Stage

Welkom bij DIB Geveltechniek: Jouw leerplek in de bouw!

Heb jij een passie voor bouwen? En wil je verder leren in de praktijk? Zoek niet verder! Bij DIB Geveltechniek bieden we een praktische leerplek voor jonge talenten zoals jij. Hier krijg je de kans om te werken aan innovatieve en duurzame projecten, waarbij je jouw vaardigheden in timmerwerk en montage van prefab en kozijnen kunt ontwikkelen. Lees verder om te ontdekken wat jou te wachten staat bij ons bedrijf.

 

Hoe ziet een werkdag eruit?

Een typische werkdag bij DIB Geveltechniek begint met een grondige voorbereiding en planning van de werkzaamheden. Samen met je collega’s bekijk je de ontwerptekeningen en specificeer je de benodigde gereedschappen en uitrusting. Vervolgens ga je naar de bouwplaats, waar je de exacte locaties markeert voor de montage van de kozijnen of gevels.

Na de voorbereiding is het tijd om aan de slag te gaan! Je assisteert bij het controleren van de geleverde kozijnen en gevels en helpt bij het hijsen en positioneren ervan. Met jouw oog voor detail zorg je ervoor dat alles nauwkeurig gebeurt en dat de elementen correct op elkaar aansluiten.

Tijdens de montage werk je samen met ervaren vakmensen die jou de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Je leert niet alleen hoe je kozijnen en gevelelementen monteert, maar ook over het belang van kwaliteitscontrole en veilig werken op de bouwplaats.

 

Waarom kiezen voor DIB Geveltechniek?

De bouw verandert. Prefab producten en assembleren is de toekomst. Wij richten ons op deze innovatieve prefab producten. Door bij ons ervaring op te doen, leg je een stevige basis voor een succesvolle carrière in de bouw.

Bij DIB Geveltechniek bieden we meer dan alleen een stage. Wij zijn een betrouwbare partner in de bouwsector, met jarenlange ervaring in het plaatsen van prefab gevelelementen en kozijnen. Ons team van professionals staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen bij jouw leerproces.

Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede werksfeer en een prettige leeromgeving. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen talen te ontdekken. We geloven in jouw potentieel en bieden je de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf.

 

Uitvoerder

Wil jij als uitvoerder een belangrijke rol spelen bij het realiseren van bouwprojecten met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie? Bij ons montage bedrijf krijg je de kans om niet alleen te bouwen en organiseren, maar ook te werken met duurzame bouwproducten in een innovatief proces.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 

 

Bij ons bedrijf geloven we dat duurzaamheid, teamgevoel, kwaliteit en innovatie hand in hand gaan. Als uitvoerder speel je een essentiële rol in het verwezenlijken van deze kernwaarden. Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een duurzamere en innovatieve toekomst in de bouwsector!

Montage medewerker

Wil jij als enthousiaste montage medewerker bijdragen aan duurzame bouwprojecten? Bij ons montage bedrijf krijg je de kans om te werken aan het monteren van prefab elementen zoals Rc Panelen, HSB elementen en kozijnen. Daarnaast zul je ook betrokken zijn bij kleine aftimmerklussen.  

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 

 

 Als montage medewerker speel je een belangrijke rol in het realiseren van hoogwaardige en duurzame bouwprojecten. Je werkt samen met ons gemotiveerde team om onze klanten de beste kwaliteit te bieden en innovatieve oplossingen toe te passen. Als je enthousiast bent over de bouwsector en graag je steentje bijdraagt aan duurzaamheid en innovatie, sluit je dan aan bij ons team van gepassioneerde bouwprofessionals!