Uitvoerder

Wil jij als uitvoerder een belangrijke rol spelen bij het realiseren van bouwprojecten met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie? Bij ons montage bedrijf krijg je de kans om niet alleen te bouwen en organiseren, maar ook te werken met duurzame bouwproducten in een innovatief proces.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 

 

Bij ons bedrijf geloven we dat duurzaamheid, teamgevoel, kwaliteit en innovatie hand in hand gaan. Als uitvoerder speel je een essentiële rol in het verwezenlijken van deze kernwaarden. Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een duurzamere en innovatieve toekomst in de bouwsector!

Montage medewerker

Wil jij als enthousiaste montage medewerker bijdragen aan duurzame bouwprojecten? Bij ons montage bedrijf krijg je de kans om te werken aan het monteren van prefab elementen zoals Rc Panelen, HSB elementen en kozijnen. Daarnaast zul je ook betrokken zijn bij kleine aftimmerklussen.  

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 

 

 Als montage medewerker speel je een belangrijke rol in het realiseren van hoogwaardige en duurzame bouwprojecten. Je werkt samen met ons gemotiveerde team om onze klanten de beste kwaliteit te bieden en innovatieve oplossingen toe te passen. Als je enthousiast bent over de bouwsector en graag je steentje bijdraagt aan duurzaamheid en innovatie, sluit je dan aan bij ons team van gepassioneerde bouwprofessionals!