Werkvoorbereider

Ben jij een gedreven werkvoorbereider met een passie voor de bouwsector en een sterke focus op duurzaamheid en innovatie? Bij ons montage bedrijf in de bouw zoeken we iemand die enthousiast is over het voorbereiden en plannen van bouwwerkzaamheden. In deze rol werk je nauw samen met de projectleider/eigenaar om onze projecten succesvol te realiseren.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 

 

Bij ons bedrijf staan duurzaamheid, teamgevoel, het leveren van de beste kwaliteit en innovatie hoog op de agenda. Als werkvoorbereider speel je een cruciale rol in het verwezenlijken van deze waarden. Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een duurzamere toekomst in de bouwsector!

Uitvoerder

Wil jij als uitvoerder een belangrijke rol spelen bij het realiseren van bouwprojecten met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie? Bij ons montage bedrijf krijg je de kans om niet alleen te bouwen en organiseren, maar ook te werken met duurzame bouwproducten in een innovatief proces.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 

 

Bij ons bedrijf geloven we dat duurzaamheid, teamgevoel, kwaliteit en innovatie hand in hand gaan. Als uitvoerder speel je een essentiële rol in het verwezenlijken van deze kernwaarden. Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een duurzamere en innovatieve toekomst in de bouwsector!