Werkvoorbereider

Ben jij een gedreven werkvoorbereider met een passie voor de bouwsector en een sterke focus op duurzaamheid en innovatie? Bij ons montage bedrijf in de bouw zoeken we iemand die enthousiast is over het voorbereiden en plannen van bouwwerkzaamheden. In deze rol werk je nauw samen met de projectleider/eigenaar om onze projecten succesvol te realiseren.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 

 

Bij ons bedrijf staan duurzaamheid, teamgevoel, het leveren van de beste kwaliteit en innovatie hoog op de agenda. Als werkvoorbereider speel je een cruciale rol in het verwezenlijken van deze waarden. Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een duurzamere toekomst in de bouwsector!

Montage medewerker

Wil jij als enthousiaste montage medewerker bijdragen aan duurzame bouwprojecten? Bij ons montage bedrijf krijg je de kans om te werken aan het monteren van prefab elementen zoals Rc Panelen, HSB elementen en kozijnen. Daarnaast zul je ook betrokken zijn bij kleine aftimmerklussen.  

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 

 

 Als montage medewerker speel je een belangrijke rol in het realiseren van hoogwaardige en duurzame bouwprojecten. Je werkt samen met ons gemotiveerde team om onze klanten de beste kwaliteit te bieden en innovatieve oplossingen toe te passen. Als je enthousiast bent over de bouwsector en graag je steentje bijdraagt aan duurzaamheid en innovatie, sluit je dan aan bij ons team van gepassioneerde bouwprofessionals!