DIB Geveltechniek staat voor Duurzaam Innovatief Bouwen. Wij zijn een betrouwbare specialist in het monteren van gevels en kozijnen.

DIB Geveltechniek is jong maar ervaren. We zijn gespecialiseerd in de betrouwbare montage van de nieuwste innovaties op het gebied van gevels en kozijnen. Ons team bestaat uit een mix van gedreven ‘young professionals’ en ervaren specialisten uit de bouw. We nemen alles rondom uw montageklus uit handen en staan daarbij garant voor kwaliteit en heldere communicatie.

Duurzaam & Innovatief

Wij werken met de nieuwste innovaties op het gebied van gevels en kozijnen, met hoge prestaties op het gebied van isolatie, onderhoud en het gebruik van duurzame materialen. Of het nu gaat om kozijnen, HSB gevels, de innovatieve gevels van Rc Panels of complete prefab woonmodules, al deze oplossingen zijn klaar voor de uitdagingen van vandaag en morgen. De producten die wij monteren zorgen voor een onderhoudsarme gevel met uitstekende prestaties op het gebied van het minimaliseren van warmteverlies. Het afwerkingsniveau is hoog, vaak met kant-en-klaar afgewerkte minerale strippen of kozijnen in de gewenste kleur.

Onze collega’s weten precies hoe ze het beste uit de te monteren producten kunnen halen, met behoud van garanties en het leveren van de beste prestaties. We maken gebruik van de nieuwste montagetechnieken en het bijbehorende materieel.

Met DIB Geveltechniek kiest u voor een duurzame en betrouwbare montagepartner.

De kracht ligt in het vakkundig organiseren en in kort tijdsbestek realiseren van gevels.

Gert van Oosten, eigenaar van DIB Geveltechniek

Waarom kiezen voor DIB Geveltechniek?

  1. Ervaring in de montage van de meest duurzame kozijn- en geveloplossingen

  2. Heldere communicatie

  3. We staan voor kwaliteit

Montage kozijnen Hardenberg

Voor onze vaste partner AGS Veurink hebben we in Hardenberg weer een mooie kozijnmontageklus mogen doen. We hebben een gloednieuwe uitbouw voorzien van een stijlvolle zwarte glaspui, waardoor het daglicht royaal naar binnen stroomt. Meer licht, meer leefplezier! Wat kunnen we voor jou betekenen?

Lees meer

Renovatie kopgevels flatgebouw Hanoidreef te Utrecht

In opdracht voor Plegt-Vos en RC Panels hebben wij de kopgevels aan de Hanoidreef te Utrecht verduurzaamd. Verduurzamen in een razend tempo. De kopgevels van deze flat aan de Hanoidreef in Utrecht waren toe aan een opknapbeurt. Niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, maar ook om het energieverbruik van de bewoners te verminderen. Daarom worden er […]

Lees meer

CLT units opbouwen in Staphorst en plaatsen in Dordrecht.

In opdracht van Brouwer-Group uit Zeewolde hebben wij geassisteerd met de opbouw van de CLT units. Daarna hebben wij de units in Dordrecht geplaatst. We hebben Brouwer Prefab geassisteren bij de afmontage van de 16 CLT-units in onze fabriekshal te Staphorst. Deze units zijn het nieuwe kantoor van Klein Units BV te Dordrecht. Uiteraard hebben wij ook de […]

Lees meer

Benieuwd naar alle projecten?