DIB Geveltechniek staat voor Duurzaam Innovatief Bouwen. Wij zijn een betrouwbare specialist in het monteren van gevels en kozijnen.

DIB Geveltechniek is jong maar ervaren. We zijn gespecialiseerd in de betrouwbare montage van de nieuwste innovaties op het gebied van gevels en kozijnen. Ons team bestaat uit een mix van gedreven ‘young professionals’ en ervaren specialisten uit de bouw. We nemen alles rondom uw montageklus uit handen en staan daarbij garant voor kwaliteit en heldere communicatie.

Duurzaam & Innovatief

Wij werken met de nieuwste innovaties op het gebied van gevels en kozijnen, met hoge prestaties op het gebied van isolatie, onderhoud en het gebruik van duurzame materialen. Of het nu gaat om kozijnen, HSB gevels, de innovatieve gevels van Rc Panels of complete prefab woonmodules, al deze oplossingen zijn klaar voor de uitdagingen van vandaag en morgen. De producten die wij monteren zorgen voor een onderhoudsarme gevel met uitstekende prestaties op het gebied van het minimaliseren van warmteverlies. Het afwerkingsniveau is hoog, vaak met kant-en-klaar afgewerkte minerale strippen of kozijnen in de gewenste kleur.

Onze collega’s weten precies hoe ze het beste uit de te monteren producten kunnen halen, met behoud van garanties en het leveren van de beste prestaties. We maken gebruik van de nieuwste montagetechnieken en het bijbehorende materieel.

Met DIB Geveltechniek kiest u voor een duurzame en betrouwbare montagepartner.

De kracht ligt in het vakkundig organiseren en in kort tijdsbestek realiseren van gevels.

Gert van Oosten, eigenaar van DIB Geveltechniek

Waarom kiezen voor DIB Geveltechniek?

  1. Ervaring in de montage van de meest duurzame kozijn- en geveloplossingen

  2. Heldere communicatie

  3. We staan voor kwaliteit

Renovatie kopgevels flatgebouw Hanoidreef te Utrecht

Lees meer

CLT units opbouwen in Staphorst en plaatsen in Dordrecht.

Lees meer

Grote ruiten plaatsen met onze glasrobot in Assen.

Lees meer

Benieuwd naar alle projecten?